Glazūras krēms

Sastāvdaļas

  • 150 g sviests
  • 60 g pūdercukurs
  • 25 g kakao
  • 1 -2 olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu izkausē.
  2. Sajauc pūdercukuru, kakao un olas un iegūtajā masā, nepārtraukti maisot, nelielām porcijām lej atdzesētu sviestu.
  3. Iegūst krēmveida masu, ar to pārzieā tortes, cepumus.
  4. Patur kādu brīdi ledusskapī, lai sastingst, un pasniedz.
  5. Šī veida glazūra nav domāta ilgākai uzglabāšanai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi