Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Glazūras krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g sviests
  • 60 g pūdercukurs
  • 25 g kakao
  • 1 -2 olas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu izkausē.
  2. Sajauc pūdercukuru, kakao un olas un iegūtajā masā, nepārtraukti maisot, nelielām porcijām lej atdzesētu sviestu.
  3. Iegūst krēmveida masu, ar to pārzieā tortes, cepumus.
  4. Patur kādu brīdi ledusskapī, lai sastingst, un pasniedz.
  5. Šī veida glazūra nav domāta ilgākai uzglabāšanai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas