Kafijas sīrups

Sastāvdaļas

  • 650 g cukura
  • 500 g ūdens
  • 100 g kafijas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaltai kafijai pārlej verdošu ūdeni (300 g ), patur 10-15 minūtes, tad izkāš.
  2. Pēc tam biezumiem vēlreiz pārlej verdošu ūdeni (200 g ), uzvāra un nostādina 10 minūtes, izkāš.
  3. Abiem kafijas uzlējumiem pievieno cukuru, lēni vāra 5-8 minūtes.
  4. Karstu pilda pudelēs, aizkorķē.
  5. Kafijas sīrupam var pievienot šķipsniņu vanilīna.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi