Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rabarberu ķīselis

Rabarberu ķīselis

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg nomizotu rabarberu
  • 1 l ūdens
  • 1 /2 glāze cukura
  • 75 g kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomizotus rabarberus sagriež plānās ripiņās, saliek bļodā un pārkaisa ar cukuru.
  2. Rabarberu miziņas savāra ar paredzēto ūdens daudzumu, izkāš, salej atpakaļ katlā, uzvāra un pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, vēlreiz uzvāra un pārlej iecukurotiem rabarberiem, visu samaisa, pārkaisa ar cukuru , atdzesē.
  3. Pasniedz ar pienu.
  4. P.S. Ja rabarberu kāti ir sārti, miziņu novārījumu var iegūt ļoti skaistā sarkanā krāsā, novārījumam pievienojot citronskābi.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas