Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas bumbiņas krējuma mērcē

Maltās gaļas bumbiņas krējuma mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g jauktas maltās gaļas (cūkgaļa + liellops)
  • 1 sīpols
  • 150 g šampinjonu
  • 1 ola
  • 300-400 ml skābā krējuma
  • 4 ēd. k. kviešu miltu
  • Pipari
  • Sāls
  • Taukvielas cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu sagatavo tāpat kā kotletēm (gaļa, ola, sāls + pipari) un, ar aukstā ūdeni samitrinātām rokām, izveido apaļas bumbiņas.
  2. Gaļas bumbiņas pviļā miltos un sakarsētās taukvielās apcep.
  3. Citā pannā apcep sagrieztus sīpolus un sēnes līdz iztvaiko viss šķidrums no sēnēm, pieliek klāt 2 ēd.k. miltu, apcep un tad iejauc saldo krējumu. Ja mērce šķiet pabieza, var pašķaidīt ar ūdeni, ideālā variantā buljonu. Visam pievieno sāli un piparus pēc garšas. Ļauj visam uzvārīties.
  4. Kad mērce gatava, bumbiņas liek mērcē un sautē 15-20 minūtes.

    Labu apetīti!
    Kad mērce gatava, bumbiņas liek mērcē un sautē 15-20 minūtes...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas