Burkānu torte ar šokolādes glazūru

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 1 ½gl sarīvētu burkānu
  • 2 gl miltu
  • Skābs krējums
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. sodas

Pagatavošana

1 min.
  1. 6 olu dzeltenumus puto ar 1 ½gl cukura, pievieno 2gl smalki sarīvētus burkānus. Pieliek sāli un sodu. Liek klāt 2 gl miltu un samaisa. Saputo olu baltumus un iecilā mīklā, tad sadala uz pusēm un cep.
  2. Vidū liek skābu krējumu- ripu virsū un pārlej ar šokolādes glazūru.

Komentāri

maitulija 2011. gada 15. decembris 18:30
cik ilgi un cik lielā temperatūrā jācep? mīklai klāt nevajag eļļu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi