Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
48
Jaunākie Vecākie
s
simona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nav nekāda vajadzība smērēt plāti ar margarīnu,cep uz cepam papīra neko nesmērējot
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
antra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoti garshiga sanaca. Galvenais nepiededzinat miklu Un cept uz mazak gradiem. Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jolanta B
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoti vienkaarsha recepte prieksh aiznjemtajiem darba ruukjiem!
Cepu uz 180 C elektriskajaa pliitii, apmeeram 8-10 minuutes katru kaartu. Pildiijumam lieku tikai pusglaazi cukura. Kad kuuka gatava, augsheejai kaartai paarpilinu paari citrona sulu un dekoreeju ar pashtaisiitiem \"cukurgailiishiem\" dazhaadaas formaas. Anglju draugiem shii kuuka ienjem vienu no TOP vietaam kuuku listee! :)
P.s. Smeereejot miiklu uz pannas, jaasmeeree taa, ka redz nedaudz pannu cauri, citaadaak kaartas sanaak par biezu.
p.p.s. Lietoju parastos miltus - \"plain flour\" nevis \"self raising\", ja lieto \"self raising\" sodas pietiek tik ar nazha galu! Un atljauju miiklai nedaudz ieelpot apmeeram 5-10 minuutes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jānis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Krejums šķidrs ka piens kā tādu var smērēt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ivita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Baigi laba.Paldies par recepti ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Micropina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Brinishkiga recepte un kuka sanaca burviga .PALDIES
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kūka sanāca garšīga, bet ļoti slapja, mīksta un salda. Nospriedu, ka jāliek 2x mazāk cukura krējuma massai un 3glāzes miltu (liku divas). Es taisīju kantainu kūku un man sanāca četras 25x35cm kārtas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoti laba recepte. Tikai gribeetos lai mazliet vairaak izskaidro, piemeeram: cik graados cept, cik plaanas kaartas cept, cik daudz kreejumu smeereet utt. Es izcepu pirmo reizi balstoties uz komentaariem, sanaaca ideaali garshiiga, tikai par biezu kaartas un par maz kreejuma starpaa! Bet paldies par recepti, ljoti viegi un atri un garshiigi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Matrix
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar pirkstiem avi smērēji, Līgiņ? Es šo torti jau cepu n-tās reizes. Vēl lieku klāt vārtītu iebiezināto pienu, biezpienu, lazdu riekstus. Tik tiešām vienu kārtu var ielikt blenderī un sakult mazās drupatiņās, sanāk, kā no veikala nesta! Liels Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
laila Hill
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pirmo reizi cepu medus kuku un sanaca loti forsa.Paldies autorei par receptiti..
p.s. par tiem gradiem es cepu uz 170 C elektriskaja.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nezinaju ,ka mikla jasmere ar karoti ,,,tadel nepareizi uztaisiju
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Oļģerts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mamma uscepa bija loti garsigi . apedam par dazam minutem .liels paldies jasaka "zaigai melnei".(:(:
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es miklai nejausi pieliku vairak cukura (apm. 2 glazes), nobijos, ka kuka sanaks parak salda, tapec pildijumu pilnigi nemaz nesaldinaju. Otra diena nemu kuku uz darbu (Vacija), kolegi slaveja un prasa recepti :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laima
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Piekrītu daudzajiem komentāriem, ka fantastiska!
Arī pagatavot bija necerēti vienkārši - nekas nepiedega, kārtas nesadrupa, viss vienkārši lieliski!! :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Digna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labáká medus kúkas recepte!!!! Paldies Zaigai:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BG
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga kūka sanāca. Un ātri pagatavojama. Iesaku aizņemtajiem pamēģināt. garšīgāk sanāca kad krējumam mazāk cukura pieliku, otrajā reizē kad cepu pieliku vairāk un nedaudz par saldu, ta labāk, lai kontrasts starp pildījumu un saldo medus kārtu.
Paldies par recepti! Liels PALDIES.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zaiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paplātes ir jāiesmērē ar margarīnu.

Cepeškrāsnī ar malkas apkuri grādus nenoteiksi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nezinu, kas ir, nesmarejas man labi, uzsmereju, pec tam nevar no pannas dabut nost. Ko daru nepareizi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Latvietis normunds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Stuba recepte, ka neraksta cik grados jacep!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kādas ir kalorija?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elinciks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienkarsi ideala medus kuka!Loti garsiga,atri un viegli pagatavojama!:)Visiem noteikti iesaku pameginat so recepti:)Paldies receptes autorei:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agnese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiktiešām super! :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepu savu pirmo kūku un bija ļoooti garšīgi, kā īsta medus kūka :) un vienkārši pagatavojama
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
supperīga kūka. Ātri pagatavojama.
Es necepu lielā izmēra kārtas, bet 22cm diametrā un man sanāca divas kūkas. Viena ar 5cām kārtām un viena ar 4trām.
Tagad kūka guļ ledusskapī, bet jau zinu, ka rītu viņa nesagaidīs :D Paldies par ideālo un vienkāršo recepti :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
RITA KALNIŅA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izcila kūka sanāk, arī visi , kas pagaršo, slavē kūku!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
X
XLNt
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām sanāca ideāli garšīga. Ļoti viegli pagatavojama. Bet tiem, kam ēdāju vairāk par 6, iesaku taisīt uzreiz 2 reizes vairāk. Paldies par recepti!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
elvīra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīga medus kūcņa, mana mīļākā kūka!!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
fantastika! garsa burviga un taa smarza......... sanaca ideali. miklu kartinam smereju tik planu, ka panna spid cauri, bet rotaju ar drupacam kas no katras kartas palika uz pannas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Katriine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideaala... ! ;* Tik jaaprot to masu sajauk pietiekami labu! (:
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Katriina protams beerns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es esmu 13 gadus un jau izcepu so ideaalo tort. Tik garda ! (:
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
domiiy
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliska torte, nekad nebiju edusi tik garshiigu medus torti :) Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti laba recepte.kuka sanaca pasakaina.Paldies par lielisko recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
agita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
uz cik grādiem ir jāliek??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
agita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
uz cik grādiem ir jāliek??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dzintra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirmo reizi cepu medus kuku-loooti garsiga!Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es liku 5 balsis receptei!!! receptei 5 balsis!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super, super garšīga! visiem ļoti, ļoti garšoja! pie mīklas liku tikai medu! un visu kg krējumu pildījumam!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
renāte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man taa krejuma masa ar cukuru sanaca tik shkjidra, ka neko es tur starpaa nevareeju iesmeereet-teceeja nost..neistais krejums?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Džeina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienkārši un garšīgi! Pirmajā reizē gan netīšām pieliku vanilīnu vaniļas cukura vietā, tad bija kā bija :D

Iesaku! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garšīgākā medus kūka kādu JEBKAD esmu ēdusi!!!! Paldies! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Neiesaku pec sis receptes.Medus ir stipri par daudz un kopeja garsa bij neizsakami riebiga.Gimene neviens needa un rezultata kuka atrodas atkritumu konteineri.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garda un laba, pirmo reizi cepu kūku! Super :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dita A.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tikko pabeidzu taisīt savu pirmo kūku un tā bija šī.

ceru ka būs garšīga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
seksīgas
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ņama
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laira Laira
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tik garšīga - rītdienu tā arī nesagaidīja. Uzcepu, atstāju ievilkties kādas 4h, tad uzliku uz galda un 15min. kūkas vairs nebija.. Pildījums pat garšo tā it kā būtu ar iebiezināto pienu, sanāca mīksta, nebija sausa - ļoti garšīga!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
LIENE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
viena glāze ir 180 ml :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Renats Marijonda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vairak laij butu laldaks
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
selga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsiga !!! paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes