Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Medus kūka ar skābo krējumu

Medus kūka ar skābo krējumu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s medus
  • 4 olas
  • 2-3 glāze/s miltu
  • 5 glāze/s cukura
  • 1 tējk. ar kaudzi sodas
  • 1 naža gals sāls
  • 800-1000 g skabā krējuma
  • 1 paciņa vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

720 min.
  1. Olām pievieno ½ glāzi cukura, medus (ja sacietējis, jāpakausē), sāli, sodu. Visu ar karoti sakuļ, pamazām pievieno miltus līdz bieza krējuma konsistencei.
  2. Ar margarīnu iesmērē cepamās plātis.
  3. Mīklu uz plāts izlīdzina plānā kārtā ar aprēķinu, lai iznāk 4 kārtām. Cep cepeškrāsnī. Izcepas ļoti ātri, minūtes piecas.
  4. Gatavās kārtas atdzesē.
  5. Samaisa krējumu ar vienu glāzi cukura, pieliek vaniļas cukuru un smērē starp kārtām. Dekorēšanai izmanto sadrupinātus atgriezumus no maliņām.
  6. Gatavu liek ledusskapī, ēd nākamajā dienā.

    Lai labi garšo!
    Gatavu liek ledusskapī, ēd nākamajā dienā.

Lai labi garšo...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA