Parastā, bet garšīgā pildītā ola

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 tējk. majonēzes

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzvāra olas (cieti).
  2. Olas pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.
  3. Dzeltenumu sajauc ar majonēzi un liek atpakaļ olas baltumā kur bijis. Ja nepieciešams var pievienot sāli.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aigars 2011. gada 23. novembris 16:50
Ļoti gardi..:):)
Diāna 2009. gada 29. jūlijs 14:03
es vel pielieku nedaudz sinepites klat! var likt ari vegetu!:)
Renāte 2009. gada 7. jūnijs 17:24
Vēl pie olas dzeltenuma var pievienot dilles.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi