Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildītās Lieldienu olas ar cepeša gaļu un papriku

Pildītās Lieldienu olas ar cepeša gaļu un papriku

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 vārītas olas
  • Vārīts šķiņķis vai cepeša gaļa
  • Majonēze
  • Lociņi
  • Dillītes
  • Sarkanā paprika
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Visas, cieti vārītās olas pārgriež horizontāli uz pusēm un prātīgi izņem olu dzeltenumus.
  2. Olu baltumu "trauciņus" skaisti izvieto uz paplātes vienu blakus otram.
  3. Tad blodā sajauc samīcītus olu dzeltenumus ar majonēzi pievieno gaļas gabaliņus sagrieztus un piejauc vēl smalki sagriestus lociņus, dillītes un papriku.
  4. Tad sagatavoto masu pilda olu baltumu trauciņos un var izrotāt ar zaļumiem un paprikas gabaliņiem.

    Labu apetīti!
    Tad sagatavoto masu pilda olu baltumu trauciņos un var izrot...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas