Asā tomātu mērce

Sastāvdaļas

  • 1. kg tomātu
  • Viena galviņa ķiploku
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus pārgiež uz pusēm un caur rīvi sarīvē. Mizu protams metam ārā. Nomizo ķiplokus un caur ķiplokspiedi piespiež klāt sarīvētajiem tomātiem. Pēc garšas pievieno sāli. Masu sapilda burciņā jeb kur citur ja ir vēlēšanās. Liek klāt vislabāk pie gaļas ēdieniem, bet principā var pielikt kur vien ir vēlēšanās.
  2. P.S. Ķiploku daudzums uz 1 kg. tomātu nav obligāti noteikts kā augstāk minēts, var arī pēc saviem ieskatiem vairāk vai mazāk.

Komentāri

Ļigušona 2011. gada 21. oktobris 13:24
Tev vienmēr labu labās receptes sanāk. Malacītis.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi