1. Gaļu vāra ar garšvielām un veselu sīpolu.
2. Pa to laiku bietes un burkānus sarīvē uz rupjas rīves un apcep uz pannas nelielā eļļas daudzumā, tad nedaudz pievieno ūdeni un sautē, kamēr bietes mīkstas (~pustundu), beigās pievieno tomātu mērci.
3. Kad gaļa jau ir gandrīz mīksta, zupā liek sagrieztus kāpostus. Pēc kāda laika arī kartupeļus un beigās sautētās bietes.
4. Skābumam pielej 1 -2 tējk. etiķa vai iespiež 1 citrona sulu, pieliek cukuru. Zupai jābūt saldskābai.
5. Kad viss ir gatavs, zupai pieliek zaļumus un iespiež 3-4 daiviņas ķiploku. Sāls pēc garšas. Ēd ar krējumu.
Labu apetīti!

Foto: Depositphotos.com