Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas gaļas veltnīši ar plūmēm

Vistas gaļas veltnīši ar plūmēm

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 svaigas vistas gaļas filejas
  • 70 g žāvētu melno plūmju
  • Garšvielas vistas gaļai
  • Eļļa cepšanai
  • Koka irbulīši
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Vistas fileju sagriež tā, ka veidojas plānāks gaļas gabals bez caurumiem. Liek uz gaļas dēlīša un ar gaļas āmuru prātīgi paklapē tā, lai neveidojas nekādi caurumi (tas ir ļoti nozīmīgi).
  2. Izklapēto gaļu pārkaisa ar garšvielām un uz tās liek izmērcētas, kubiņos sagrieztas plūmes.
  3. Tad mēģina tīt veltnīti (kas ne visai padodas) un šuvi nostiprina ar koka irbulīšiem.
  4. Uzkarsē pannu un liek veltni apcept uz straujas uguns ar šuvi uz leju. Kad veltnis apcepts zeltaini brūns, liek katlā mazliet pasautēties 30 minūtes. Irbulīšus var izņemt jau pirms likšanas katlā.

    Labu apetīti!
    Uzkarsē pannu un liek veltni apcept uz straujas uguns ar šuv...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas