Komentāri
13
Jaunākie
Vecākie
Es uz manna uzliku sagriestus augļus iesaku arī jums ļoti garšīgi
Vērtējums
Atbildēt
ļoti garšīgi
Vērtējums
Atbildēt
es ta ari nesapratu cik mannas jaber
Vērtējums
Atbildēt
garsot garshoja mana putra bet ija par daudz !
Vērtējums
Atbildēt
KA VAR ZINAT CIK IR VIENA TASITE?????
Vērtējums
Atbildēt
man sanaca ka piens piedega un manna bija rukta
Vērtējums
Atbildēt
Tiešām - CIK DAUDZ IR VIENA TASĪTE????
Vērtējums
Atbildēt
Ir gan rakstīts
Katlā ielej ūdeni, kad tas uzvārās pielej pienu. Kad piens gandrīz vārās, pieber sāli un cukuru. TAD ENERĢISKI MAISOT PIEBER MANNĀ PUTRAIMUS. Maisot vāra līdz biezputra paliek biezāka. Tūlīt liek šķīvī un ēd ar sviestu ( margarīnu), ievārījumu vai ar cukuru samaisītu kanēli.
Katlā ielej ūdeni, kad tas uzvārās pielej pienu. Kad piens gandrīz vārās, pieber sāli un cukuru. TAD ENERĢISKI MAISOT PIEBER MANNĀ PUTRAIMUS. Maisot vāra līdz biezputra paliek biezāka. Tūlīt liek šķīvī un ēd ar sviestu ( margarīnu), ievārījumu vai ar cukuru samaisītu kanēli.
Vērtējums
Atbildēt
biagi garšo šī putra ar zapti, ņam ņam, es tikai ūdeni klāt nelieku, man liekas tas ir nevajadzīgi.
Vērtējums
Atbildēt
Katlā ielej ūdeni, kad tas uzvārās pielej pienu. Kad piens gandrīz vārās, pieber sāli un cukuru. Tad enerģiski maisot ber mannā putraimus. Maisot vāra līdz biezputra paliek biezāka. Tūlīt liek šķīvī un ēd ar sviestu ( margarīnu), ievārījumu vai ar cukuru samaisītu kanēli.
Šajā tekstā nav teikts kad jāieber mannās putras putraimi......
Šajā tekstā nav teikts kad jāieber mannās putras putraimi......
Vērtējums
Atbildēt
Starp citu, lai nevajadzētu enerģiski maisīt, es beru mannā aukstā pienā, un mierīgi maisu, līdz uzsit burbuli... un nav riska, ka saies kunkuļos...
Vērtējums
Atbildēt
Cik daudz ir viena tasīte???
Vērtējums
Atbildēt
es piemetu arii segrieztas banaana shkeeliites. galvenais nevaariit pienu liidz piedegshanai, berot mannu maisiit liidz pashaam beigaam citaadi pieraus dibenu. Manna ir garshiigakaa putra pasaulee!
Vērtējums
Atbildēt