Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
13
Jaunākie Vecākie
S
Sabīne Marta Bušmane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es uz manna uzliku sagriestus augļus iesaku arī jums ļoti garšīgi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīgi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
paula
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es ta ari nesapratu cik mannas jaber
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mix
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garsot garshoja mana putra bet ija par daudz !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
KA VAR ZINAT CIK IR VIENA TASITE?????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
rex
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man sanaca ka piens piedega un manna bija rukta
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diedzii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām - CIK DAUDZ IR VIENA TASĪTE????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
klsa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ir gan rakstīts

Katlā ielej ūdeni, kad tas uzvārās pielej pienu. Kad piens gandrīz vārās, pieber sāli un cukuru. TAD ENERĢISKI MAISOT PIEBER MANNĀ PUTRAIMUS. Maisot vāra līdz biezputra paliek biezāka. Tūlīt liek šķīvī un ēd ar sviestu ( margarīnu), ievārījumu vai ar cukuru samaisītu kanēli.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Ega
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
biagi garšo šī putra ar zapti, ņam ņam, es tikai ūdeni klāt nelieku, man liekas tas ir nevajadzīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
normunds Lapins
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Katlā ielej ūdeni, kad tas uzvārās pielej pienu. Kad piens gandrīz vārās, pieber sāli un cukuru. Tad enerģiski maisot ber mannā putraimus. Maisot vāra līdz biezputra paliek biezāka. Tūlīt liek šķīvī un ēd ar sviestu ( margarīnu), ievārījumu vai ar cukuru samaisītu kanēli.

Šajā tekstā nav teikts kad jāieber mannās putras putraimi......
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Starp citu, lai nevajadzētu enerģiski maisīt, es beru mannā aukstā pienā, un mierīgi maisu, līdz uzsit burbuli... un nav riska, ka saies kunkuļos...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda Vieraite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik daudz ir viena tasīte???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sex
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es piemetu arii segrieztas banaana shkeeliites. galvenais nevaariit pienu liidz piedegshanai, berot mannu maisiit liidz pashaam beigaam citaadi pieraus dibenu. Manna ir garshiigakaa putra pasaulee!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Brokastis

Jaunākās receptes