Pildītie pipari

2006. gada 23. februāris
Foto: Kristīne
Pagatavošana
1 min
1. Papriku pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, un apvāra, līdz paliek mīkstas.
2. Tomātus pārgriež uz pusēm un ieliek karstā ūdenī, lai vieglāk noņemtu mizu.
3. Uz pannas apcep sagrieztus sīpolu, puravu un tomātus. Sāli pievieno pēc vajadzības.
4. Karstumizturīgā traukā ieliek apvārīto papriku, kurā iepilda apceptos sīolus, puravus un tomātus. To visu pārklāj ar sarīvētu sieru, kas sajaukts ar majonēzi. Liek iekšā cepeškrāsnī un cep pie 200 grādiem, līdz siers paliek zeltaini brūns.
5. P.S. Jo vairāk sīpolu pieliek, jo garšīgāk.
Uz augšu