Pildītie pipari

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma sarkanās paprikas
  • 1 puravs
  • 10 vidēja lieluma sīpoli
  • 6 vidēja lieluma tomāti
  • 300 gr siers
  • 1 paciņa majonēzes

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, un apvāra, līdz paliek mīkstas.
  2. Tomātus pārgriež uz pusēm un ieliek karstā ūdenī, lai vieglāk noņemtu mizu.
  3. Uz pannas apcep sagrieztus sīpolu, puravu un tomātus. Sāli pievieno pēc vajadzības.
  4. Karstumizturīgā traukā ieliek apvārīto papriku, kurā iepilda apceptos sīolus, puravus un tomātus. To visu pārklāj ar sarīvētu sieru, kas sajaukts ar majonēzi. Liek iekšā cepeškrāsnī un cep pie 200 grādiem, līdz siers paliek zeltaini brūns.
  5. P.S. Jo vairāk sīpolu pieliek, jo garšīgāk.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi