Marinētas olas

Sastāvdaļas

  • 5 cieti vārītas olas vai 8 paipalu olas
  • Citronmelisas zariņš
  • Lauru lapa
  • ½ citrons
  • Mārutku sakne /pavisam nedaudz
  • 120 -130 ml maiga etiķa /var ābolu
  • Tk medus
  • Tk sinepju graudiņu
  • Ēk kaperu
  • Sāls

Pagatavošana

2 min.
  1. Nomizo citronu, balto citrona daļu izmet. Citrona miziņu un mīksto daļu sīki sagriež. Sasmalcina arī pārējās sastāvdaļas. Pārlej ar glāzi ūdens un uzvāra.
  2. Marinādi pārlej nolobītām /vārītām/ olām un atstāj iesūkties vismaz 48 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi