Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Cepti baklažāni ar riekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma baklažāns
  • Nedaudz sāls
  • Nedaudz eļļa
  • 100 -150 grami valriekstu kodolu
  • ½ paciņa majonēze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Baklažānu -nomizo, sagriež ripiņās, pēc tam strēmelēs, apsāla un uz 10 min. noliek atsuloties. Baklažānu cep nelielā eļļas daudzumā, kad gandrīz gatavs - pievieno riekstus un vēl nadaudz pacep. Noņem no uguns un masā iemaisa majonēzi.
  2. P.s. Ja baklžānu liek cepties ļoti karstā eļļā, tas mazāk uzsūc taukvielas.
  3. Var ēst aukstu uz maizītēm, kā arī karstu kā piedevu citiem ēdieniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas