Cepti baklažāni ar riekstiem

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma baklažāns
  • Nedaudz sāls
  • Nedaudz eļļa
  • 100 -150 grami valriekstu kodolu
  • ½ paciņa majonēze

Pagatavošana

20 min.
  1. Baklažānu -nomizo, sagriež ripiņās, pēc tam strēmelēs, apsāla un uz 10 min. noliek atsuloties. Baklažānu cep nelielā eļļas daudzumā, kad gandrīz gatavs - pievieno riekstus un vēl nadaudz pacep. Noņem no uguns un masā iemaisa majonēzi.
  2. P.s. Ja baklžānu liek cepties ļoti karstā eļļā, tas mazāk uzsūc taukvielas.
  3. Var ēst aukstu uz maizītēm, kā arī karstu kā piedevu citiem ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi