Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Tunča salāti "Bruņurupucis"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 bundža tunča konservu eļļā (var arī citas zivs konservu eļļā)
  • 5 cieti vārītas olas
  • 3 sīpoli
  • 2 āboli
  • 100 g siera
  • 200 g majonēzes
  • 100 g valriekstu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Salāti tiek taisīti slāņos, sākumā sasmalcina olu baltumus, kārto kā pirmo kārtu. Pārsmēre nedaudz majonēzi.
  2. Tālāk ar dakšiņu samīca tunci un kārto nākamajā kārtā. Atkal nedaudz majonēze.
  3. Smalki sakapā sīpolus, pārkaisa, pa virsu majonēze.
  4. Tam visam seko ābols - sarīvēts uz rupjākas rīves, likts nākošajā kārtā.
  5. Pirmspēdējā kārta - rītvēts siers, majonēze.
  6. Pēdējā kārta - sasmalcināti olu dzeltenumi, pārlieti ar majonēzi.
  7. Noslēgumā pārber visu ar sasmalcinātiem valriekstiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas