Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Austersēņu risoto

Austersēņu risoto

FOTO: keda

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g austersēņu
  • 200 g risoto rīsu
  • 300 ml dārzeņu vai sēņu buljona
  • 2 ēdk. olīveļļas
  • Sīpolloki
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Uzvāra 1,5l ūdens, tajā liek austersēnes un vāra 5 min. Tad sēnes nokāš un kārtīgi noskalo. Atkal uzvāra ūdeni un vāra sēnes vēl 5 min. Nokāš un noskalo.
  2. Pannā ielej eļļu, ieber rīsus, brīdi pakarsē, tad pielej buljonu un bez vāka uz lēnas uguns vāra līdz rīsi gatavi.
  3. Gatavajiem rīsiem piejauc sagrieztas sēnes, pieber lokus, sāli un citas garšvielas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas