Austersēņu risoto

Sastāvdaļas

  • 200 g austersēņu
  • 200 g risoto rīsu
  • 300 ml dārzeņu vai sēņu buljona
  • 2 ēdk. olīveļļas
  • Sīpolloki
  • Sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Uzvāra 1,5l ūdens, tajā liek austersēnes un vāra 5 min. Tad sēnes nokāš un kārtīgi noskalo. Atkal uzvāra ūdeni un vāra sēnes vēl 5 min. Nokāš un noskalo.
  2. Pannā ielej eļļu, ieber rīsus, brīdi pakarsē, tad pielej buljonu un bez vāka uz lēnas uguns vāra līdz rīsi gatavi.
  3. Gatavajiem rīsiem piejauc sagrieztas sēnes, pieber lokus, sāli un citas garšvielas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi