Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Klasiskā šnicele

Klasiskā šnicele

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.8 kg maltas jauktās kotlešu gaļas
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvmaize
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Samīca malto gaļu ar olām, garšvielām.
  2. Sakarsē pannu ar olīveļļu.
  3. Veido no maltās gaļas garenas, plānas formas pankūciņas, kuras apvīļā rīvmaizē no abām pusēm.
  4. Cep no abām pusēm zeltainas.

    Labu apetīti!
    Cep no abām pusēm zeltainas.

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas