Klasiskā šnicele

Klasiskā šnicele
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.8 kg maltas jauktās kotlešu gaļas
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvmaize
  • Olīveļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Samīca malto gaļu ar olām, garšvielām.
  2. Sakarsē pannu ar olīveļļu.
  3. Veido no maltās gaļas garenas, plānas formas pankūciņas, kuras apvīļā rīvmaizē no abām pusēm.
  4. Cep no abām pusēm zeltainas.

    Labu apetīti!
    Cep no abām pusēm zeltainas.

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Gunārs Vilcāns 2018. gada 4. jūnijs 22:00
Jūs gribat pateikt, ka padlaiku dzelzceļa bufetes ēdienkartes maltās gaļas pļecka ir nosaucama par KLASISKU šniceli?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi