Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu un cūkgaļas sautējums

2006. gada 16. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
70 min
1. Gaļu sagriež gabaliņos (4x4cm), apcep brūnu kopā ar saspiestu ķiploku. Liek katlā, aplej ar ūdeni un sāk sautēt, kamēr sagatavo dārzeņus.
2. Dārzeņu notīra, nomazgā, sagriež gabaliņos - kartupeļus lielākos, burkānus mazos. Ber klāt pie gaļas.
3. Papildina visu ar sāli, pipariem, pievieno lauru lapu.
4. Kad kartupelis kļuvis teju mīksts, pievieno zaļos zirnīšus.
5. Visu sautē līdz kartupeļi nedaudz sāk izjukt.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu