Gaļas un rīsu sacepums

Gaļas un rīsu sacepums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg maltas cūkgaļas
  • 300 g sīpolu
  • 1 glāze/s rīsu
  • 1 glāze/s ūdens
  • 100 g pākšu pupiņu
  • 100 g konservētas kukurūzas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Maltajai gaļai pieliek sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus, rīsus un vēl garšvielas pēc patikas.
  2. Iemaisa pākšu pupiņas (var būt arī saldētas) un kukurūzas graudiņus.
  3. Lai sacepums būtu sulīgāks, pielej ūdeni, liek veidnē, cep cepeškrāsnī 180 grādos 45 minūtes.

    Labu apetīti!
    Lai sacepums būtu sulīgāks, pielej ūdeni, liek veidnē, cep c...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi