Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu biezputra

Kartupeļu biezputra

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 liels sīpols
  • 1 /2 l piena
  • 2 ēd. k. sviesta
  • Sāls
  • Zaļumi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus nomizo un vāra sālsūdenī mīkstus.
  2. Sīpolus smalki sakapā.
  3. Kad kartupeļi mīksti, tos nokāš, tūlīt ber virsū sakapātos sīpolus un labi sakrata.
  4. Pieliek sviestu (mīkstu), izmaisa un puto, pakāpeniski pievienojot pienu (vismaz istabas temperatūrā) un sāli pēc garšas. Biezputrai jābūt gaišai, čaganai un apjomā jāpalielinās 2 reizes. Pasniedzot uzkaisa zaļumus. Klāt bauda gan gaļas, gan zivju ēdienus.

    Lai labi garšo!
    Pieliek sviestu (mīkstu), izmaisa un puto, pakāpeniski pievi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas