Ceptas upes zivtiņas

Ceptas upes zivtiņas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg upju zivju (asari, raudas)
  • 1 citrona sula
  • Sāls
  • Milti
  • Eļļa

Pagatavošana

50 min.
  1. Zivis notīra.
  2. Uzber sāli, aprasina ar citrona sulu.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, zivis apviļā miltos un cep līdz zeltainam brūnumam, tā, lai kraukšķīga astīte un spuriņas.

    Lai labi garšo!
    Pannā uzkarsē eļļu, zivis apviļā miltos un cep līdz zeltaina...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi