Bulgāru karstvīns

Sastāvdaļas

  • 0.75 l sarkanā deserta vīna
  • 200 g cukura
  • 200 g ābolu
  • 15 melno piparu graudiņu
  • 20 g kanēļa
  • 10 g krustnagliņu
  • 1 citrons

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus sagriež sķēlītēs, sajauc arvīnu, cukuru un garšvielām un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. ļauj ievikties 10 minūtes, izkāš, lej glāzēs un dekorē ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi