Folijā cepts breksis

Sastāvdaļas

  • 500 g smags breksis
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • Pētersīļa sakne
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Breksi izķidā un nomazgā aukstā ūdenī. Zvīņass neatdala. Zivi no iekšpuses apsāla un arī zvīņas ierīvē ar sāli. Smalki sagriež burkānu, sīpolu, pētersīļa sakni un šo maisījumu pilda zivs vēderā. Zivi ietin folijā un 45 minūtes cep cepeškrāsnī.

Komentāri

alekss 2015. gada 4. jūlijs 04:15
Kādā temperaturā jācep?
Artis 2011. gada 6. augusts 17:49
a var burgerus pievienot ? man ta vajag biki tuacinjus

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi