Debešķīgi garda un vienkārši pagatavojama šokolādes torte ar skābā krējuma krēmu - katra kārumnieka sapnis!
Pagatavošana
120 min
1. Gatavo biskvītu. Šokolādi sarīvē, pārlej ar verdošu ūdeni un ļauj izkust. Sviestu ar cukuru saputo, pievienojot olu dzeltenumus. Labi saputotai masai pievieno atdzesētu šokolādi, miltus, samaisa un iecilā saputotus olbaltumus. lej ietaukotā veidnē, cep 30 minūtes stiprā siltumā, tad izņem, atdzesē, apgriež maliņas un sagriež trīs daļās.
2. Sagatavo krēmu, sajaucot visas sastāvdaļas.
3. Starp tortes kārtām ziež krēmu, arī virskārtu un maliņas pārziež ar plānu krēma kārtu. Apgrieztās tortes maliņas sadrupina, pārkaisa ar drupatām tortes virspusi un malas. Ļauj tortei ievilkties vismaz pāris stundas vai visu nakti. Labu apetīti!