Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rīvēta maize ar ievārījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g rudzu vai kviešu maizes
  • 2 ēdamk. sviesta vai margarīna
  • Ievārījums pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rudzu vai kviešu maizi bez garozas sarīvē uz rīvēs un viegli apcep sviestā vai margarīnā. Pasniedz pie tējas ar ievārījumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas