Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Puravu un kartupeļu krēmzupa

Puravu un kartupeļu krēmzupa

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g kartupeļu
  • 1 liels puravs
  • 1 liels sīpols
  • 1 l ūdens
  • 100 ml saldā krējuma
  • 30 g sviesta
  • Sāls
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Nomizo un noskalo kartupeļus, puravus un sīpolus. Sagriež mazos kubiciņos un liek vārīties katlā ar ūdeni. Pieber sāli, piparus un vāra uz mazas uguns katlā zem vāka apmēram stundu.
  2. Mīkstos dārzeņus sablendē un liek katlu vēlreiz uz plīts.
  3. Zupu uzvāra un pievieno krējumu. Ja nepieciešams, pieliek vēl sāli un piparus.
    Pasniedz ar grauzdētu maizi, ja vēlas, pārkaisa ar zaļumiem pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Zupu uzvāra un pievieno krējumu. Ja nepieciešams, pieliek vē...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas