Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu-krējuma krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g ābolu
  • 150 g cukura
  • 300 g krējuma
  • 100 ml ūdens vai ābolu sulas
  • 20 g želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus attīrīt, sagriezt, vārīt nelielā ūdens daudzumā, taisīt biezeni. Pievienot krējumu, cukuru, izšķaidītu sulā želatīnu. Saputot krēmu traukā, kas uzlikts uz ledus. Ielikt saputoto krēmu formā. Dot laiku sastingt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas