-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Ziemassvētku trusis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 neliels trusis
-
4 āboli
-
2 burkāni
-
2 lauru lapas
-
1 /3 ananāss
-
5 ēd. k. medus
-
2 tēj. k. sāls
-
6 smaržīgie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
140 min.
-
Trusi ierīvē ar sāli un medu.
-
Cepeša maisiņā liek trusi.
-
To apliek ar ābolu, ananāsu gabaliņiem, burkānu ripiņām un garšvielām.
-
Cep cepeškrāsnī 2 h 250 grādos.
-
Beigās vēl pacep ar iegrieztu maisiņu, lai apbrūnē.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs