Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziemassvētku trusis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 neliels trusis
  • 4 āboli
  • 2 burkāni
  • 2 lauru lapas
  • 1 /3 ananāss
  • 5 ēd. k. medus
  • 2 tēj. k. sāls
  • 6 smaržīgie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Trusi ierīvē ar sāli un medu.
  2. Cepeša maisiņā liek trusi.
  3. To apliek ar ābolu, ananāsu gabaliņiem, burkānu ripiņām un garšvielām.
  4. Cep cepeškrāsnī 2 h 250 grādos.
  5. Beigās vēl pacep ar iegrieztu maisiņu, lai apbrūnē.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas