Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kārdinošais truša cepetis

Kārdinošais truša cepetis

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg truša
  • Sāls
  • Baltie pipari
  • Svaigs rozmarīns
  • Sviests
  • Ūdens
  • Piedevām:
  • 3 burkāni
  • 4-5 kartupeļi
  • 1 kg ķirbja
  • Sviests
  • Buljons
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Trusi sadala, ierīvē ar sāli un pipariem.
  2. Uz pannas sakarsētā sviestā apcep, līdz veidojas brūna garoziņa.
  3. Tad pārliek dziļajā cepešpannā, pievieno svaigu rozmarīnu, ūdeni un, laiku pa laikam aplaistot, cep aptuveni pusotru stundu.
  4. Burkānus, kartupeļus un ķirbjus nomizo un sagriež parupjos gabalos.
  5. Katliņā izkausē sviestu, tajā apcep burkānus, pievieno nedaudz buljona, garšvielas un sautē apmēram 15 minūtes. Kad burkāni ir pusmīksti, pievieno kartupeļus. Turpina sautēt. Pēdējos pieliek ķirbjus.
  6. Trusi pasniedz ar sautētiem dārzeņiem un zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Trusi pasniedz ar sautētiem dārzeņiem un zaļumiem.

Labu a...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu un aveņu sorbets

Rabarberu un aveņu sorbets

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas