Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krāsnī cepta zivs ar sieru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g zivs filejas bez asakām un ādiņas(bute,zandarts)
  • 1 tējk.sāls
  • ¼tējk.balto piparu
  • 150 g caurauguša speķa
  • 2 baltmaizes šķēles
  • Rīvētas citrona miziņas
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 80 g rīvēta siera
  • 50 g margarīna vai sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivis apkaisa ar sāli un pipariem.Liek cepamā traukā.Speķi sagriež plānās šķēlītēs un pannā bez taukiem nedaudz apbrūnina.Noceļ pannu no plīts.Pievieno sadrupinātu baltmaizi,rīvētu citrona miziņu un sasmalcinātus pētersīļus. Maisījumu nedaudz atdzesē.Tad pievieno rīvētu sieru.Zivs filejas pārklāj ar speķa un siera maisījumu.Virsū liek nelielas sviesta piciņas.Cep cepeškrāsnī 225 C apm.15-20 min.
  2. Pasniedz ar salātiem un kartupeļu biezeni.Rotā ar citrona šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas