Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsnī cepta zivs ar sieru

2005. gada 29. decembris
Foto: Diāna
Pagatavošana
30 min
1. Zivis apkaisa ar sāli un pipariem.Liek cepamā traukā.Speķi sagriež plānās šķēlītēs un pannā bez taukiem nedaudz apbrūnina.Noceļ pannu no plīts.Pievieno sadrupinātu baltmaizi,rīvētu citrona miziņu un sasmalcinātus pētersīļus. Maisījumu nedaudz atdzesē.Tad pievieno rīvētu sieru.Zivs filejas pārklāj ar speķa un siera maisījumu.Virsū liek nelielas sviesta piciņas.Cep cepeškrāsnī 225 C apm.15-20 min.
2. Pasniedz ar salātiem un kartupeļu biezeni.Rotā ar citrona šķēlītēm.
Uz augšu