Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
i
ilmix
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vārīju 30 minūtes frikadeles piemetot tad kad ūdens sāka vārīties, viss sanāca OK nekas tur neizšķist.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tas jaskatas no kadas galas taisa jo irija dzivoju kur nevar nopirkt latviesu malto galu kur piemeram es dzivoju , jo lidz latviesu partikas veikalam ir loti talu. un no iru galas nekada smarza bet smirdona....nezinu kas tie pa lopiem..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
blondiine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sheit tieshaam sanaaks putra! papriekshu liek burkaanus, nedaudz pavaara, tad kartupeljus un tad peec kaadas min frikadeles laizh iekshaa-karstaa uudenii, lai uzreiz apraujas. nezinu kas to recepti rakstiijis, bet nju pat ar liellopu galju 30 min vaariit nevajag!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lilija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pilnigi piekritu frikadelu zupas autoram
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zaiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kāpēc jāmet buljons zupā,ja tur jau ir gaļa,kas dod pietiekoši daudz garšas, nekad neesmu metusi un garšo lieliski! un fikadeles nemaz nav jāvāra tik ilgi,kā aprakstīts..pirmais saber kartupeļus un burkānus,tad tai pašā laikā var gāzt frikdeles klāt, un viss ir gatavs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
LD
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vispirms jau ļoti dīvains teksts latviski, šķiet tulkojis kāds īpatnis.
Bet aukstā ūdeni un tad vēl 1/2 st vārīt, gandrīz vai porcija jāuztaisa un jāpaskatās vai nesanāk biezputra?!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aldis F
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšiiga zupiņa!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man nereizi nav frikadeles izšķīdušas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dafne Dafnidācija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Frikdeles aukstā ūdenī nevar mest - pārāk izšķīst!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes