Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Zivju rulete

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g zivju filejas
  • 2 jēlas olas
  • 1 cieti vārīta ola
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 0.5 glāzes piena
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēdamkarote sviesta
  • Lociņš
  • Pētersiļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju samaļ kopā ar sīpoliem. Pieliek sāli, piparus, rīvmaizi, olas, pienu un visu labi izmaisa. Pildījumam cieti vārītu olu sakapā, sajauc ar sīki sagrieztiem lociņiem un pētersiļiem, pievieno sāli, mīkstu sviestu un samaisa. Zivs masu liek uz salvetes, izlīdzina apmēram 2 cm biezā plācenī. Vidū liek pildījumu. Paceļot salvetes malas, no plāceņa izveido ruleti un nogludina to. Pārliek uz ietaukotas cepešplāts arsavienojuma šuvi uz leju, pārkaisa ar rīvmaizi, apslaka ar izkausētu sviestu un cep cepeškrāsnī apmēram 30-40 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas