O, 17.09.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Štovēti kāposti ar žāvētu krūtiņu
Štovēti kāposti ar žāvētu krūtiņu
Linda Varesa
2005. gada 27. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
140 min
1.
Liek kāpostus vārīties, ik palaikam pārbaudot vai ūdens ir pāri kāpostiem un ~ pēc 1,5h pārbauda vai mīksti.
2.
Kad kāposti mīksti tos nokāš no ūdens, bet nedaudz atstājot šķidrumu, lai tie nepiedeg.
3.
Tikmēr uz pannas uzliek smalki sagrieztu krūtiņu un sacep skaisti brūnu un kraukšķīgu. Pievieno kāpostiem.
4.
Uz tās pašas pannas izkausē cukuru un piededzina, lai tas kļūtu brūns, iegūto karamelizēto cukuru pievieno kāpostiem un rūpīgi samaisa.
5.
Pievieno aptuveni 2-4 ēdamkarotes ķimeņu un ļauj kāpostiem pasutināties vēl kādas 15. minūtes. Un kāposti gatavi.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Foto
⟩
"Acīmredzot kāds pazaudējis..." Igaunijas mežos sēņotājs uzgājis ko nesaprotamu
Interesanti
Tests
⟩
Vai tu zini, ar kādiem burtiem sākas šo garšaugu nosaukumi?
Recepšu izlases
Iespējams, garšīgākās ābolu kūkas - TOP 12
Recepšu izlases
Marinētas bietītes: 10 receptes izvēlei
Recepšu izlases
Visu labu, august! Sveicam septembri ar elegantu ābolu kūku izlasi
Recepšu izlases
Vistas filejas daudzveidība - 18 garšīgi pamatēdieni
TVNET jaunākie raksti