Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautētais omes Ziemassvētku trusis

Sautētais omes Ziemassvētku trusis

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 trusis
  • 4-5 burkāni
  • 2-3 sīpoli
  • 1/2 glāze/s sausa baltvīna
  • 200-500 ml ūdens, atkarībā no truša lieluma
  • 3-4 daiviņa/s ķiploka
  • Sviests
  • Garšvielas (pipars, sāls, laurlapas u. c.)
  • Zaļumi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Trusi sadala gabalos.
  2. Met pannā, apcepina brūnus kopā ar rupjos gabalos sagrieztiem burkāniem.
  3. Liek to visu sautējamā katliņā vai ''pīlē'' kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, ķiplokiem un garšvielām.
  4. Pielej ūdeni, vīnu un liek uz lēnas uguns sautēties vismaz stundu. Šķidrumu, kas paliek pāri var satumēt ar miltiem un pasniegt kā mērci. Miltu vietā var izmantot saldo vai skābo krējumu.
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un pārber ar svaigiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Pielej ūdeni, vīnu un liek uz lēnas uguns sautēties vismaz s...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas