Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautētais omes Ziemassvētku trusis

2005. gada 25. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Trusi sadala gabalos.
2. Met pannā, apcepina brūnus kopā ar rupjos gabalos sagrieztiem burkāniem.
3. Liek to visu sautējamā katliņā vai ''pīlē'' kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, ķiplokiem un garšvielām.
4. Pielej ūdeni, vīnu un liek uz lēnas uguns sautēties vismaz stundu. Šķidrumu, kas paliek pāri var satumēt ar miltiem un pasniegt kā mērci. Miltu vietā var izmantot saldo vai skābo krējumu.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un pārber ar svaigiem zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu