Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Angļu ābolu pudiņš

Angļu ābolu pudiņš

FOTO: Ina Fominova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 450 g miltu
  • 6 g sāls
  • 250 g cukura
  • 200 g sīki sagrieztu tauku
  • 300 g ūdens
  • 4 -5 āboli
  • Rīvēta citrona miziņa
  • Šķipsniņa kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

240 min.
  1. No miltiem, sāls, 50 g cukura, taukiem un ūdens iejauc mīkstu mīklu un noliek uz 1 stundu vēsumā.
  2. Izveltnē lielāko daļu mīklas 0,5 cm biezumā un ieklāj to pudiņa formā.
  3. Uz mīklas klāj nomizotus, sagrieztus, ar cukuru, kanēli un citrona miziņu sajauktus ābolus.
  4. Atlikušo mīklu izveltnē, uzklāj virsū un rūpīgi aizspiež maliņas.
  5. Pudiņa formu apklāj ar linu audumu un stingri apsien, liek katlā ar vārošu ūdeni un vāra 2 stundas.
  6. *Ābolu vietā var ņemt citus augļus.
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vienkāršā mājas baltmaize

Vienkāršā mājas baltmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas