Sākums > Receptes > Deserti

Angļu ābolu pudiņš

2005. gada 21. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
240 min
1. No miltiem, sāls, 50 g cukura, taukiem un ūdens iejauc mīkstu mīklu un noliek uz 1 stundu vēsumā.
2. Izveltnē lielāko daļu mīklas 0,5 cm biezumā un ieklāj to pudiņa formā.
3. Uz mīklas klāj nomizotus, sagrieztus, ar cukuru, kanēli un citrona miziņu sajauktus ābolus.
4. Atlikušo mīklu izveltnē, uzklāj virsū un rūpīgi aizspiež maliņas.
5. Pudiņa formu apklāj ar linu audumu un stingri apsien, liek katlā ar vārošu ūdeni un vāra 2 stundas.
6. *Ābolu vietā var ņemt citus augļus.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu