Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums> Receptes> Deserti

Angļu ābolu pudiņš

Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
240 min
1. No miltiem, sāls, 50 g cukura, taukiem un ūdens iejauc mīkstu mīklu un noliek uz 1 stundu vēsumā.
2. Izveltnē lielāko daļu mīklas 0,5 cm biezumā un ieklāj to pudiņa formā.
3. Uz mīklas klāj nomizotus, sagrieztus, ar cukuru, kanēli un citrona miziņu sajauktus ābolus.
4. Atlikušo mīklu izveltnē, uzklāj virsū un rūpīgi aizspiež maliņas.
5. Pudiņa formu apklāj ar linu audumu un stingri apsien, liek katlā ar vārošu ūdeni un vāra 2 stundas.
6. *Ābolu vietā var ņemt citus augļus.
7. Lai labi garšo!
Komentāri (1)
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu