Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Forele sarkanvīnā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 forele
  • 1 neliels burkāns
  • ¼ sīpola
  • 2 -3 pētersiļa zariņi
  • 1 lauru lapa
  • Svaigi samalti melnie pipari
  • 25 g eļļas
  • 25 g miltu
  • Sāls
  • 100 g sarkanvīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Foreli liek ietaukotā cepampannā, pieliek plānas burkāna un sīpola šķēlītes, pieber sakapātus pētersiļus, sāli, piparus un lauru lapu. Pārlej visu ar sarkanvīnu. Cep zem vāka, laiku pa laikam pārlejot zivi ar izdalīto šķidrumu. Kad zivs gatava, šķidrumu nolej uz nelielas pannas. Eļļu samaisa ar miltiem un pa daļām pievieno šķidrumam, līdz mērce ieguvusi vēlamo biezumu. Servējamā traukā ieklāj tostermaizes šķēles, virsū liek zivi un pārlej ar mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas