Ziemassvētku apelsīnu punšs

Sastāvdaļas

  • 2 pudeles sausā sarkanvīna
  • 2 apelsīnu sula
  • 1 citrona sula
  • 100-150 g cukura
  • 0.5 tējk. kanēļa
  • 350 g tumšā ruma
  • 1 apelsīns dekorēšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Lielā katlā sakarsē vīnu, pielej apelsīnu un citrona sulu, pieber cukuru un kanēli.
  2. Karsē, nepārtraukti maisot, neļaujot uzvārīties, līdz cukurs izkusis. Izslēdz uguni.
  3. Pielej rumu un visu samaisa.
  4. Lej karstumizturīgās stikla glāzēs un dekorē ar apelsīnu ripiņām vai šķēlītēm.

    Lai labi garšo!
    Lej karstumizturīgās stikla glāzēs un dekorē ar apelsīnu rip...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi