Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītars valriekstu mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 neliels tītars
  • 3 buljona kubiņi
  • 1 tējkarote melno piparu grudiņu
  • 1 buntīte pētersiļu
  • 250 g krājuma
  • 1 glāze valriekstu kodolu
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas
  • 2 ķiploka daiviņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītaru liek katlā, pārlej ar ūdeni, uzvāra, noputo. Tad pievieno buljona kubiņus,piparus un pētersiļus un vāra 1,5 stundas. Ļauj buljonā atdzist. Atdzisušu izņem no buljona, atdala kaulus un cīpslas.
  2. Mērcei riekstus saspiež ar ķiplokiem, tad pievieno citronu sulu, izmaisa, pēc tam pievieno krējumu. Tītara gabalus liek cepeštarukā, pārlej ar mērci, kam pievienota sāls un pipari pēc garšas un cep cepeškrāsnī līdz skaitai brūnai garoziņai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas