Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
20
Jaunākie Vecākie
L
Lashara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pieraksti kas ir jāvāra,ne jau visi zina kā taisa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
aboli tieshi vieta , speles ar garshu karpinaam mmm
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
o
oskars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
XD zinrunus sagriest :) bet vis ok - aboli nevaig
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mīnus ābols, plus sīpols un sinepes :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jānis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu, āboli tur ir lieki... nevaru ciest, ka liek ābolus klāt, tas bojā garšu (man protams)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dagnija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Klasiskajiem salātiem ieteiktu pielikt klāt sinepītes pēc garšas, un salātus jaukt kopā ne tikai ar majonēzi, bet 1:1 ar krējumu :)
Sīpols -katram pēc vēlmes. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Darta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tas nav rosols, tie ir desu salāti, jeb padomijas laikos tos sauca par galvaspilsētas salātiem.īstā rosolā liek gaļu un neliek zaļos zirnīšus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aivars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai ar 4 olām nav par maz uz diviem kg. kartupeļu. vajadzētu ap 10+ smalki sagriests sīpoliņš
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
pievārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šī recepte, ir vienkārši fantastiska: Pagrūti bija zirnīšus un majonēzi sagriezt kubiņos, sieva gan teica, ka kartupeļus vajag mizot, bet par cik te nekas netika teikts par to, tad sagriezu ar visām mizām. Nomocījos kamēr olu čaumalas izdevās sagriezt kubiņos. Tikai man ir liels jautājums: vai burku vāciņi ir jāgriež un jāpievieno, jo sievasmāte kategoriski paziņoja, ja tos likšu klāt, tad šī pie galda nemaz nesēdīsies. Bet rosols sanāca smuks, pat smukāks nekā bildē, jo burkas stikli tik jauki mirdzēja. Sievasmāte gan pukstēja, ka es esot pārāk rupji sagriezis majonēzes maisiņa un desa plēvi, bet kad pateicu, ka es jau uz desas bleķa klipša jau nolauzu zobu, bet sieva uz burkas stikla sagrieza mēli, šī aizvērās ātri vien. Sīkie mēģināja ik pa brīdim lasīt ārā olu čaumalas, bet kad es uzbrēcu, ka tajās ir kalcijs kauliem noskrumšķināja tīri nekas.
Paldies autoram par burvīgo recepti.
P.S. Nezināju cik daudz likt krējumu, tāpēc pieliku 2 ēdamkarotes, bet laikam jau pietika...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Juri, tev zaļos zirnīšus kubiciņos sagriezt izdevās? :)

Bet par recepti runājot - klasika paliek klasika.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tas jau pats pa sevi ir saprotams ka ir janovara visi darzeni un ola
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
juris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nekādi nevaru jēlu olu dabūt kubiciņos! Nesanāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Pozitīvā
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es parasti taisu bez burkāniem. tā arī ir garšīgi ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
emils
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vienīgie dzimšanas dienas super salāti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
SiGa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vnk. super!!!!!! :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
eva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
laba recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
labi pagetavots
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vecenudrazejs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nekas nav javara? tizleni
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristena
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
SUper
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
renarszalitis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
perfekta recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Salāti

Jaunākās receptes