Sākums > Receptes > Konservējumi

Sarkano ērkšķogu - banānu ievārījums

2005. gada 4. decembris
Foto: Depositphotos.com
Ievārījumu vāru no pusgatavām ogām. Vārot ievārījumu no gatavām ogām, to var izmantot kūku cepšanai. Ērkšķogas līdzināsies rozīnēm.
Pagatavošana
45 min
1. Ērkšķogas notīra, nomazgā. Liek katliņā, pielej ūdeni.
2. Maisot vāra, kamēr ogas ir nedaudz izšķīdušas.
3. Pievieno nomizotus un sagrieztus banānus. Atkal vāra apm. 15 min. Pieber cukuru.
4. No uzvārīšanās brīža vāra apm. 15 min.
5. Vēl karstu pilda dezinficētās burciņās.

Labu apetīti!
Uz augšu