Riodežaneiro krabju pudiņš

Sastāvdaļas

  • ½ glāzes kukurūzas cietes
  • 1 glāze piena
  • 1 šķēlīte pienā izmērcētas baltmaizes
  • 2 olas
  • 300 g krabju gaļas
  • 1 liels nomizots tomāts
  • 1 tejkarote sviesta vai margarīna
  • 1 tējkarote rīvmaizes
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kukurūzas cieti sajauc ar pienu, uzkarsē, veidojot pudiņa pamatmasu. Baltmaizi izberž caur sietu, sajauc ar olu dzeltenumiem un sāli, bet pēc tam ar atdzesētu pudiņa masu. Krabju gaļu un šķēlītēs sagrieztu tomātu sautē margarīnā, pieliekot garšvielas. Pievieno pamatmasai. Saputo olu baltumus, pieliekot mazliet sāls, un visu pārlej masai. Pievieno garšvielas, uzmanīgi izmaisa, liek ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā fromā un cep 15 minūtes vidēji karstā cepeškrāsnī. Garnē ar krabju un tomātu gabaliņiem. Pasniedz ar rīsiem un zaļajiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi