Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Riodežaneiro krabju pudiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½ glāzes kukurūzas cietes
  • 1 glāze piena
  • 1 šķēlīte pienā izmērcētas baltmaizes
  • 2 olas
  • 300 g krabju gaļas
  • 1 liels nomizots tomāts
  • 1 tejkarote sviesta vai margarīna
  • 1 tējkarote rīvmaizes
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kukurūzas cieti sajauc ar pienu, uzkarsē, veidojot pudiņa pamatmasu. Baltmaizi izberž caur sietu, sajauc ar olu dzeltenumiem un sāli, bet pēc tam ar atdzesētu pudiņa masu. Krabju gaļu un šķēlītēs sagrieztu tomātu sautē margarīnā, pieliekot garšvielas. Pievieno pamatmasai. Saputo olu baltumus, pieliekot mazliet sāls, un visu pārlej masai. Pievieno garšvielas, uzmanīgi izmaisa, liek ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā fromā un cep 15 minūtes vidēji karstā cepeškrāsnī. Garnē ar krabju un tomātu gabaliņiem. Pasniedz ar rīsiem un zaļajiem salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas