Venēciešu frikadeles

Sastāvdaļas

  • 300 gmaltas cūkgaļas
  • 100 g sarīvēta siera
  • 1 ola
  • 1 šķēlīte baltmaizes
  • 3 ēdamkarotes krējuma
  • ½ ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu labi samaisa ar smalki sagrieztu sīpolu,rīvēto sieru,olu un izmērcētu nospiestu baltmaizi.Pieliek sāli un piparus.
  2. Veido frikadeles un izvāra tās puslitrā viegli pasālītā ūdens. Izņem frikadeles. Ūdeni atdzesē. Krējumu sajauc ar cieti,lej ūdenī un uzvāra. Mērcei pieliek sāli,piparus,sakapātus zaļumus. Pārlej frikadelēm. Pasniedz ar makaroniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi