Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Venēciešu frikadeles

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 gmaltas cūkgaļas
  • 100 g sarīvēta siera
  • 1 ola
  • 1 šķēlīte baltmaizes
  • 3 ēdamkarotes krējuma
  • ½ ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu labi samaisa ar smalki sagrieztu sīpolu,rīvēto sieru,olu un izmērcētu nospiestu baltmaizi.Pieliek sāli un piparus.
  2. Veido frikadeles un izvāra tās puslitrā viegli pasālītā ūdens. Izņem frikadeles. Ūdeni atdzesē. Krējumu sajauc ar cieti,lej ūdenī un uzvāra. Mērcei pieliek sāli,piparus,sakapātus zaļumus. Pārlej frikadelēm. Pasniedz ar makaroniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas