Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Klasiski pildīta paprika

Klasiski pildīta paprika

FOTO: No privātā arhīva

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 1 kg paprikas
  • 1 glāze/s rīsu
  • 500 g maltas gaļas
  • 100 g siera
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Novāra rīsus un atdzesē.
  2. Sajauc rīsus ar malto gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums.
  3. Papriku iztīra un iemērc verdošā ūdenī. Saglabā arī cepurīti
  4. Pilda paprikā gaļas masu. Uzber sieru un uzliek cepurīti.
  5. Papriku kārto cepešpannā, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa dilles un cep 200 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes.

    Labu apetīti!
    Papriku kārto cepešpannā, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas