Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ļuļa-kebabs no teļa gaļas

Ļuļa-kebabs no teļa gaļas

FOTO: Ina Fominova

Gardie teļa gaļas ļuļa-kababi, ko var pagatavot ne tikai uz grila, bet arī cepeškrāsnī vai unz grilpannas. Pasniedz, ietītus lavašā un pārkaisītus ar kapātiem pētersīļiem, marinētu sīpolu ripiņām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g teļa gaļas
  • 1 sīpols
  • 100 g lociņu
  • 1 sauja pētersīļi, sakapāti
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • 1 lavašs vai tortilju plāksnes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu samaļ kopā ar sīpoliem, pieliek kapātus sīpollokus, sāli, piparus un kārtīgi maisa, līdz masa kļūst vijīga. Noliek uz 20 minūtēm aukstumā.
  2. Veido nelielas desiņās, ver uz iesmiņiem un cep uz karstām oglēm, ik pa laikam apgrozot. Pasniedz, ietītus lavašā un pārkaisītus ar kapātiem pētersīļiem, marinētu sīpolu ripiņām.
    Veido nelielas desiņās, ver uz iesmiņiem un cep uz karstām o...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas