Eļļā ceptas reņģes alžīriešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg reņģu
  • 1 galviņa ķiploku
  • 1 asā pipara pāksts
  • 1 citrons
  • Šķipsniņa ķimeņu, sāls, melno malto piparu
  • Milti
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiplokus notīra un saberž ar aso piparu, ķimenēm, sāli un maltajiem melnajiem pipariem. Ar šo putriņu iesmērē zivis. Apvīļā miltos un cep. No pārpalikušās putriņas un miltiem var samīcīt mīklu, veidot mazas bumbiņas un cept tajā pašā eļļā. Pasniedz ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi