Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Eļļā ceptas reņģes alžīriešu gaumē

Eļļā ceptas reņģes alžīriešu gaumē

FOTO: Shutterstock.com

Pikantas reņģītes asu garšu cienītājiem. Izcila uzkoda pie alus vai vīna.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg reņģu
  • 1 ķiploks (galviņa)
  • 1 asā pipara pāksts
  • 1 citrons
  • šķipsniņa kumina, sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • Milti
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiplokus notīra un saberž ar aso piparu, ķimenēm, sāli un maltajiem melnajiem pipariem. Ar šo putriņu iesmērē zivis.
  2. Apviļā reņģes miltos un cep sakarsētā eļļā. No pāri palikušās putriņas un miltiem var samīcīt mīklu, veidot mazas bumbiņas un cept tajā pašā eļļā. Pasniedz ar citrona šķēlītēm.
    Apviļā reņģes miltos un cep sakarsētā eļļā. No pāri palikušā...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas