Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tomātu mērce itāļu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 ē.k. olīveļļas
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 buntīte pētersiļu
  • 250 gr. (1 bundža) tomātu savā sulā
  • Sāls
  • Melnie (svaigi malti/drupināti) pipari
  • Oregano
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkarsētā eļļā cep sasmalcinātus ķiplokus, kamēr tie kļūst viegli brūni.
  2. Pievieno sasmalcinātus pētersiļus un apcep.
  3. Apceptajiem ķiplokiem un pētersiļiem pievieno tomātus savā sulā (tomāti ir jāsagriež mazos gabaliņos), karsē kamēr rodas burbuļi.
  4. Pievieno sāli, piparus un oregāno un 5 min. pavāra.
  5. Mērce pasniedzama pie makaroniem, ceptas zivs (piem., mencas).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas