-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Šķiņķa un pupiņu salāti
Pupiņas ieteicams izmērcēt, lai ātrāk izvārītos. Konservētās neizmanto, jo tās mēdz izjukt un mainās salātu kopskats.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g sarkano pupiņu
-
200 g kūpināta šķiņķa
-
100 g konservētas kukurūzas
-
50 g Čedaras siera
-
2 olu dzeltenumi
-
1-1.5 glāze/s skābā krējuma
-
Sāls pēc garšas
-
Pipari pēc garšas
-
Zaļumi dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
70 min.
-
Pupiņas vāra ūdenī bez sāls. Atdzesē.
-
Cieti izvāra olas. Atdzesē. Dzeltenumu izberž caur cietu un smaisa ar skābo krējumu, pievieno sāli, piparus.
-
Sieru sarīvē, gaļu sagriež gabaliņos.
-
Pievieno vārītās pupiņas un kukurūzu.
-
Visu sajauc ar pagatavoto krējuma mērci.
Dekorē ar zaļumiem.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs