Šķiņķa un pupiņu salāti

Šķiņķa un pupiņu salāti
Foto: Depositphotos.com
Pupiņas ieteicams izmērcēt, lai ātrāk izvārītos. Konservētās neizmanto, jo tās mēdz izjukt un mainās salātu kopskats.

Sastāvdaļas

  • 200 g sarkano pupiņu
  • 200 g kūpināta šķiņķa
  • 100 g konservētas kukurūzas
  • 50 g Čedaras siera
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1-1.5 glāze/s skābā krējuma
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Zaļumi dekorēšanai

Pagatavošana

70 min.
  1. Pupiņas vāra ūdenī bez sāls. Atdzesē.
  2. Cieti izvāra olas. Atdzesē. Dzeltenumu izberž caur cietu un smaisa ar skābo krējumu, pievieno sāli, piparus.
  3. Sieru sarīvē, gaļu sagriež gabaliņos.
  4. Pievieno vārītās pupiņas un kukurūzu.
  5. Visu sajauc ar pagatavoto krējuma mērci.
    Dekorē ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Visu sajauc ar pagatavoto krējuma mērci. 
Dekorē ar zaļumie...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi