Pilgraudu maizes salāti ar vīnogām

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles "Vidzemes pilngraudu maize"
  • 2 rīvēti apcepti burkāni
  • 2 cepti sīpoli
  • 3 vārītas olas
  • 200 gr. Žāvēta liesa gaļa
  • Krējums
  • Majonēze
  • Vīnogas
  • Zaļumi

Pagatavošana

10 min.
  1. Vidzemes pilngraudu maizi" un gaļu sagriež kubiņos, olas sakapā, vīnogas pārgiež uz pusēm. Visu samaisa un pārlej ar krējuma- majonēzes mērci un apkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi